Hakijoille

Syksyllä 2018 alkaviin koulutuksiin haetaan keväällä 2018.
Hakuaika tarkentuu myöhemmin.


Yhteishaku keväisin
Keskuspuiston ammattiopisto on mukana ammatillisen erityisopetuksen yhteishaussa. Haku koskee koko ammatillista koulutusta, ammatillista peruskoulutusta valmentavaa koulutusta (VALMA) sekä työhön ja itsenäisen elämään valmentavaa koulutusta (TELMA). Keväällä tapahtuva yhteishaku oppilaitokseemme tapahtuu opintopolku.fi -sivuston kautta.

Jatkuva haku ympäri vuoden
Täydennämme aloittaneita ryhmiä jatkuvalla haulla ympäri vuoden. Yhteishaun jälkeen vapaaksi jääneet opiskelupaikat avautuvat haettaviksi 20.9.2017 alkaen Wilmassa.  Voit hakea jatkuvassa haussa myös silloin, kun sinulla on aiempia opintoja muualta tai haluat vaihtaa koulutuksesta toiseen.


Kenelle koulutukset on tarkoitettu?
Ammatilliset peruskoulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti alle 25-vuotiaille henkilöille, jotka terveydellisen syyn, vamman, sairauden, oppimisvaikeuksien tai sosiaalisen syyn vuoksi ovat erityisopetuksen, yksilöllisen tuen tai oppimista tukevien oppimisympäristöjen tarpeessa. Ammatillisessa lisäkoulutuksessa (ammatti- ja erikoisammattitutkinnot) hakijoilta ei edellytetä näitä ennakkoehtoja.


Lisätietoja opintotoimistosta ja puhelinnumerosta 040 630 0028 Hakupalvelut.


Koulutustarjontataulukko kevään 2018 hakua varten


Lisätietoja opintotoimistosta:
opintotoimisto
@keskuspuisto.fi


Reititin-palvelun opinto-ohjaaja vastaa kysymyksiisi läpi kesän.
Riitta Lappalainen riitta.lappalainen
@keskuspuisto.fi
p. 040 630 0028