• Yrityksille

 
 
Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Yrityksille ja yhteisöille > Henkilöstö- ja täydennyskoulutus

Henkilöstö- ja täydennyskoulutus

TYKE - työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä

Ammatillisessa koulutuksessa teemme kiinteää yhteistyötä työelämän kanssa ja meillä on ammatilliseen lisäkoulutukseen liitetty työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä. Sillä tarkoitetaan yrityksille ja julkisyhteisöille, erityisesti pienyrityksille tarjottavia osaamisen kehittämispalveluja.

Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävää käytetään esimerkiksi osaamistarpeiden analysointeihin, henkilöstön osaamiskartoituksiin, henkilöstön koulutus- ja kehittämisohjelmiin tai yrittäjien osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Se voi tapahtua osana alueellisia, monialaisia koulutuksen, tutkimuksen ja työelämän yhteistyöverkostoja.

Kurkkaa koulutuskalenteriimme, tarjoamiimme tilauskoulutus- ja konsultaatiopaketteihimme sivun vasemmasta laidasta!Koulutusta ja konsultaatiota

Keskuspuiston ammattiopisto tarjoaa koulutuksia, ohjausta ja konsultaatiota erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa työskenteleville, esimerkiksi kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöstölle.

Tarjoamme sekä maksullisia että maksuttomia asiantuntijapalveluita. Kouluttajina toimivat Keskuspuiston ammattiopiston asiantuntijat. Koulutusta järjestetään myös yhteistyössä muiden oppilaitosten, järjestöjen ja työelämän edustajien kanssa.

Järjestämme myös anniskelu- ja hygieniapassitestejä.


Tilauskoulutus

Ota yhteyttä koulutussuunnittelijaamme, ja suunnitellaan yhdessä koulutustarpeitanne vastaava kokonaisuus!
Pääset tutustumaan valmiisiin koulutuspaketteihimme ja koulutustemme teemoihin täältä. Kaikki koulutukset räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan.

Tutustu koulutuspaketteihin tai pyydä tarjous!


Lisätietoja:
Henna Gustafsson
koulutussuunnittelija
p. 040 542 1415


etunimi.sukunimi@
keskuspuisto.fi