• Koulutuskalenteri 2016-2017

  • Koulutuskalenteri 2016-2017

 
 

Osaamisen hankkiminen ja osoittaminen sekä ohjaus työpaikoilla, 2 op

Reformi vie ammatillisen koulutuksen yhä enemmän työpaikoille. Siten myös opetus- ja ohjaushenkilöstön työ tapahtuu entistä enemmän verkostoissa ja työelämässä. Yhteistyön merkitys korostuu erityisesti silloin, kun opiskelijalla on erityisen tuen tarpeita. Yhteinen tieto ja ymmärrys auttaa toteuttamaan laadukasta ohjausta ja tukemaan opiskelijan oppimista myös työpaikoilla. Osiossa perehdytään työpaikoilla tapahtuvan oppimisen ohjaamiseen sekä erilaisten digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen etenkin erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan näkökulmasta.

Koulutuskokonaisuus koostuu valtakunnallisesta aloituswebinaarista sekä alueilla toteutettavista työpajoista ja verkkokoulutuksista. Kouluttajina toimivat Keskuspuiston ammattiopiston sekä AMEO-verkoston asiantuntijat.

Sisältöjä

  • Työelämässä tapahtuvan oppimisen uudet tuulet
  • Osaamisen hankkiminen ja osoittaminen työpaikoilla
  • Opiskelijan oppimisen ohjaaminen työpaikoilla
  • Työpaikoilla tapahtuvan oppimisen ja ohjauksen digitaaliset ratkaisut
  • Onnistunut työelämäyhteistyö

Linkki aloituswebinaariin lähetetään ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostiisi. Webinaarissa esitellään koulutusosion sisältöjä sekä johdatellaan koulutuksen teemoihin.

Koulutus sisältää lisäksi ennakkotehtävän sekä itsenäisiä, omaan työhön sovellettavia tehtäviä.


Osaamisen hankkiminen ja osoittaminen sekä ohjaus työpaikoilla -workshopit:

huhti-toukokuu 2018, päivitetään lähiaikoina!

Paikka: Keskuspuiston ammattiopisto, Tenholantien toimipaikka, Tenholantie 12, 00280 Helsinki.Koulutus on osa Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki -hanketta ja 12 op:n koulutuskokonaisuutta. Katso myös hankkeen muut koulutukset.

Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki on Opetushallituksen rahoittama hanke, jota ammatilliset erityisoppilaitokset toteuttavat vuosina 2017–2018. Projektia koordinoi Bovallius-ammattiopisto ja muina toteuttajina toimivat Ammattiopisto Luovi, Keskuspuiston ammattiopisto, Kiipulan ammattiopisto ja Validia Ammattiopisto.


Kysy lisää:

Koulutussuunnittelija Henna Gustafsson,

henna.gustafsson@keskuspuisto.fi,

puh. 040 542 1415