Kansainvälinen toiminta

Keskuspuiston ammattiopiston kansainvälinen toiminta on vilkasta.

Ulkomailla suoritetut opinnot ovat hyvä tapa oppia työelämän edellyttämiä taitoja, tutustua vieraisiin kulttuureihin ja saada uusia kokemuksia. Kielitaito karttuu kuin huomaamatta, tutustut uusiin ihmisiin ja opit uusia toimintatapoja ja menetelmiä. Keskuspuiston ammattiopistossa voit osallistua kansainväliseen toimintaan monella tavalla, myös kotimaassa, omassa oppilaitoksessa.

Olemme mukana monessa kansainvälisessä projektissa – osassa mukana on myös opiskelijoita. Projekteissa voi olla mahdollista osallistua ulkomaan matkaan. Tällöin kyseessä on tavallisesti projektikokous, johon sisältyy erilaista opiskelijoille sopivaa ohjelmaa. Matka tehdään tuolloin ryhmässä ja mukana on aina ammattiopiston henkilökuntaa.

Opistomme hakee EU-rahoitusta kansainvälisten vaihtojaksojen ja projektien toteuttamiseen. Vaihtojaksojen toiminta toteutetaan siten, että muutaman hengen opiskelijaryhmä opiskelee oman opettajansa / ohjaajansa tukemana jossain Keskuspuiston ammattiopiston partnerioppilaitoksessa ulkomailla.

Opiskelija voi myös itse hankkia ulkomaisen työssäoppimispaikan. Opiskelijoilla on myös mahdollisuuksia osallistua oppilaitoksen kansainvälisiin projekteihin.

Lisätietoa:

Jos olet kiinnostunut kansainvälisestä toiminnasta, tiedustele erilaisia mahdollisuuksia kotiryhmänvastaavaltasi tai kv-koordinaattori Pia Haaralalta. 
etunimi.sukunimi@keskuspuisto.fi
p. 040 350 8330
Kiinnostaisiko kansainvälisyys?