Kerhotoiminta

VIRKISTY VAPAA-AJALLA!

Keskuspuiston ammattiopistolla järjestää opiskelijoilleen säännöllistä kerhotoimintaa. Toiveet kerhoista voi esittää vapaa-ajan ohjaajalle, joka on vastuussa kerhotoiminnan järjestämisestä. Linkistä löydät kerhotoiminnan sekä vapaa-ajan viikko-ohjelmat; http://www.keskuspuisto.fi/opiskelijat/index.php?k=320000

Vapaa-ajan tiimi (VAT) on opiskelijoista koostuva tiimi, joka työskentelee lukuvuoden aikana edistääkseen opiskelijoiden viihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä erityisesti asuntolassa. Työskentelystä vapaa-ajan tiimiiläisten on mahdollista saada opintoviikkoja vapaavalintaisiin opintoihin. Vapaa-ajanohjaaja myös pitää kerhojen ohjaajille tarkoitettu viikonloppukurssin. Ei välttämättä vain kerhojen ohjaajille vaan myös muille kiinnostuneille.


LISÄKSI

Opiskelijoilla on käytettävissään kuntosalit Arlan, Metsälän ja Tenholantien toimipaikoissa sekä vapaa-ajan tilat asuntoloiden yhteydessä. Arlan toimipaikassa asuntolan C-kellarista löytyy myös vapaa-ajan bänditila ja Tenholantien asuntolaan avautuu Bänditila. Lisää tietoa tulossa lähiaikoina.

Heitä ideoita vapaa-ajan toiminnoista vapaa-ajan ohjaajalle!

Lisätietoja:
Pasi Tujunen, vapaa-ajan ohjaaja, puh. 040 545 6310
etunimi.sukunimi@keskuspuisto.fi