Vapaa-ajan toiminta

Moi kaikki!

Olen vapaa-ajan ohjaaja Pasi Tujunen. Minun työni on järjestää kaikille opiskelijoille mielekästä tekemistä opiskelupäivän jälkeiselle ajalle. Vapaa-ajan-toiminta on opiskelijalähtöistä, monipuolista ja vaihtelee toimipaikkakohtaisesti. Vapaa-ajan toimintaa järjestetään Arlan, Metsälän ja Tenholantien toimipaikoissa. Vapaa-ajan toiminnasta löytyy paljon erilaisia kerhoja, retkiä ja tapahtumia joten kannattaa säännöllisesti seurata netistä www.keskuspuisto.fi/opiskelijat/vapaa_aika tai Facebookista, mitä on luvassa.

Keskuspuiston ammattiopiston kaikki opiskelijat ovat tervetulleita vapaa-ajan toimintaan.

Asuntolassa on vapaa-ajantiloja, joissa järjestetään ohjattua toimintaa. Siellä voi myös viettää vapaa-aikaa vapaamuotoisesti. Opiskelijoiden käytössä on erilaisia harrastevälineitä, kuten esim. biljardipöydät. Olen vuoroviikoin Arlan ja Tenholantien asuntoloissa ja lisäksi minut tavoittaa keskiviikko-iltapäivinä Metsälän toimipaikasta.

Voit olla minuun yhteydessä ja kertoa omista mielenkiinnon kohteistasi ja ideoistasi. Tavoitat minut numerosta 040 545 6310 ja sähköpostia voit laittaa pasi.tujunen@keskuspuisto.fi -osoitteeseen. Tai sitten vetäise hihasta kun näet minut koulun käytävillä! :)

Kaikista vapaa-ajan toimista löytyy tietoa opiston ja asuntoloiden ilmoitustauluilta, viikkotiedotteesta ja nettisivuilta.